Dit is het nut van G4S brandweertrainingen

      Geen reacties op Dit is het nut van G4S brandweertrainingen

Het kan zomaar voorkomen dat er bij jouw bedrijf brand ontstaat. Het is dan wel zo prettig als werknemers weten hoe ze moeten handelen, maar ook dat ze de kennis en vaardigheid hebben om een brand zelf te bestrijden. Natuurlijk schakel je zo snel mogelijk de hulpdiensten in, maar wanneer je de G4S brandweertrainingen volgt, ben je in staat om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van de brand. Het grote voordeel hiervan is dat je de schade kunt beperken en daarnaast ook zorgt voor meer veiligheid op de werkvloer. Snel en kordaat handelen in het geval van een calamiteit is dan ook erg belangrijk.

Er zijn verschillende trainingen van G4S waarbij je een brand leert bestrijden: een van de mogelijkheden is een BHV training. Hier leer je nog meer, zoals het uitvoeren van levensreddende handelingen en het ontruimen van een kantoor. Het is niet voor niets verplicht in de Arbowet om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Je bent zo in staat om een veiligere werkomgeving te creƫren en daarnaast kan er sneller gehandeld worden in het geval van nood.

G4S brandweertrainingen tijdens BHV

Tijdens de BHV training komt het bestrijden van brand uitgebreid aan bod. Er wordt kort ingegaan op de theorie, maar aan de praktijk zal de meest aandacht besteedt worden. Op deze manier leren werknemers hoe is het is om brand te blussen en worden ze bekend met de verschillende technieken en handelingen. Dit maakt het een stuk beter mogelijk om direct in actie te komen wanneer dit nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *