Een fotoalbum voor al jouw mooie herinneringen

Als je net een mooi trouwfeest hebt gehad zijn er natuurlijk veel foto’s gemaakt. En om deze onvergeetbare dag echt nooit meer vergeten kun je met die foto’s een mooi fotoalbum maken. Een fotoalbum is ideaal om je mooiste herinneringen in te bewaren. Je kunt hem er altijd makkelijk bij pakken en terugkijken op de mooi momenten. Maar bijvoorbeeld als je ieder jaar met jouw vaste vriendengroep op vakantie gaat kun je ook ieder jaar een fotoboek maken. Dan kun je ieder jaar kijken hoe iedereen is verandert, of juist niet, en weer aan de mooie herinneringen te denken. Of je kunt een groepsfoto maken en die in het groot laten uitprinten en als wanddecoratie ophangen.

Fotoboek

Bij Profotonet kun je kiezen uit drie verschillende soorten fotoalbums. Zo heb je premium, premium plus en professional. Bij ieder van deze drie fotoboeken worden de foto’s geprint op echt fotopapier. Zo heb je de hoogste kwaliteit en komen de kleuren er nog beter uit. Maar het verschil tussen deze opties zit in de dikte van het papier. Het papier dat bij de premium plus en professional wordt gebruikt zal dikker zijn dan het papier wat in de premium wordt gebruikt. Maar verder kan de professional geleverd worden met een unieke cover. Zo kunnen al jouw herinneringen mooi bewaard worden in een echt fotoalbum. 

Een foto voor op de muur

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet een heel fotoalbum wilt hebben. Dan kun je bij Profotonet ook er voor kiezen om van een foto wanddecoratie te maken. Zo heb je een mooie foto professioneel geprint en kun je die aan de muur hangen. Maar er zijn veel opties waar je uit kunt kiezen bij Profotonet. Je kunt bijvoorbeeld een foto laten zetten op canvas, hierdoor komt de foto mooi van de muur af en geeft het extra diepte aan de foto. Voor een andere optie die extra opvallend is kun je kiezen voor een foto die wordt geprint op hout. Dit geeft een extra effect op de foto waardoor deze er nog mooier uit komt te zien. Wil je voor een meer voorkomende optie gaan kun je kiezen om een foto achter plexiglas. Hiermee krijg je de mooiste kleuren en wordt de foto op echt fotopapier geprint. Als je een foto een luxere uitstraling wilt geven kun je er ook voor kiezen om deze zwart wit te maken. Of misschien past een gekleurde wanddecoratie niet bij het interieur en kies je daarom voor een zwart wit. Voor iedereen is er de juiste optie dat jouw foto naar jouw wens aan de muur komt te hangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *