Een ontspannen pakket

      Geen reacties op Een ontspannen pakket

Wil je medewerkers en relaties echt een ontspannen pakket geven om het nieuwe jaar met een goed gevoel in te gaan, dan zijn Rituals kerstpakketten het cadeau om weg te geven. Heerlijke geuren en producten waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen, je voelt je eigen weer als herboren na het gebruik ervan. Op Oosterse wijze wordt er omgegaan met de heerlijke geuren, je merkt dat je tot rust komt en de spieren weer tot zichzelf komen. Probeer een van de vele soorten uit en laat je mensen tot zichzelf komen.

Rituals

Na een dag hard werken

Het is vrijdagavond en morgen is het weekend, de hele week hard gewerkt dus tijd om even te ontspannen met de producten uit je Rituals kerstpakket wat je hebt gehad van je werkgever. Een heerlijke shower gel, handzeep en een body scrub zijn maar een aantal artikelen die in het pakket zitten. Wanneer je in bad of onder de douche gaat ruikt de hele badkamer naar de heerlijke artikelen, je lichaam voelt weer als nieuw en je bent helemaal tot rust gekomen om het weekend fris en uitgerust in te gaan.

Rituals

Tijd om ook te kiezen voor jezelf

Een kerstpakket hoeft niet altijd te bestaan uit drank en eten, steeds meer bedrijven kiezen ervoor om meer op de persoonlijke toer te gaan. Met Rituals geef je medewerkers een persoonlijk cadeau, iets waar ze echt iets aan hebben en niet even snel leeg eten of drinken. Niet voor niets worden de pakketten steeds vaker besteld door bedrijven en instellingen. Langzaam maakt food ook plaats voor persoonlijke verzorging tijdens de feestdagen.