Een vakantie met vrienden, dit mag je niet vergeten!

Na een lange tijd gewacht te hebben is het moment bijna daar. Je gaat binnenkort met een aantal vrienden op vakantie en je kunt niet meer wachten. Om ervoor te zorgen dat de vakantie onvergetelijk wordt, is het belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft. In dit artikel bespreken we een aantal zaken die je zeker niet mag vergeten. 

 

Is een corona test nodig?

Naar veel landen kun je op vakantie als je gevaccineerd bent. Je hoeft dan geen negatief testresultaat te zien en hoeft enkel de QR-code paraat te hebben. Echter, bij een aantal landen is alleen een vaccinatiebewijs niet voldoende. Zo dien je voor een reis naar bijvoorbeeld Suriname alsnog een PCR-test te doen. Lees je daarom van te voren goed in en voorkom dat je de reis net voordat je gaat moet annuleren. 

 

Neem de juiste spullen mee

Om ervoor te zorgen dat je niet de halve vakantie bezig bent met het zoeken van producten in het buitenland, is het verstandig om zoveel mogelijk vanuit huis mee te nemen. Neem daarom comfortabele kleding mee en vergeet je tandenborstel niet. Daarnaast is het ook aan te raden om een spel of een boek mee te nemen zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Een andere echte aanrader wanneer je van plan bent om een wilde vakantie te beleven, is het meenemen van Durex condooms. Zorg ervoor dat jij je na je vakantie geen zorgen hoeft te maken over een geslachtsziekte of ongewenste zwangerschap.

 

Bestel je condooms online

 

Als je met een groep vrienden op vakantie gaat en iedereen van plan is om te scoren, dan kun je het beste vooraf goedkoop condooms inslaan. Een optie die je hiervoor hebt is condooms bestellen. Door condooms te bestellen ben je aanzienlijk minder geld kwijt en dat is uiteraard prettig. 

 

Smeer je goed in!

 

Bij een vakantie naar een warm land is het zeer aan te raden om te zorgen voor een goede bescherming. Vooral wanneer je in Nederland al snel verbrandt is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Draag bijvoorbeeld regelmatig een petje en zorg voor de juiste zonnebrand. Indien je erg snel verbrandt is het sterk aan te raden om een zonnebrand met factor 50 te kopen. Naast dat je hierdoor aanzienlijk minder snel verbrandt, is het ook stukken minder slecht voor de huid en verklein je de kans op huidkanker. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *