Het grootste assortiment unieke zonwering bij ZONZ Sunsails

ZONZ is al meer dan twaalf jaar dé expert op het gebied van zonwering. ZONZ levert innovatieve producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van hun klanten. In de webshop heb je de mogelijkheid om een artikel samen te stellen naar eigen wens, zodat deze perfect past bij de stijl van jouw tuin of terras.

Het assortiment van ZONZ

Het meest verkochte product van ZONZ is het schaduwdoek. Dit is een polyester doek dat eenvoudig wordt bevestigd in de tuin, waarna deze het hele zomerseizoen buiten kan blijven hangen. Het doek beschermd tegen de schadelijke straling van de zon en creëert tegelijkertijd een beschutte plek in de tuin. Er is keuze uit een standaard of maatwerk schaduwdoek, zowel waterdicht als waterdoorlatend. Je kunt het schaduwdoek samenstellen naar eigen wens.

Uit de wind zitten met de windschermen van ZONZ

Een ander veel verkocht product is het windscherm, ook wel winddoek genoemd. Door het bevestigen van een windscherm, ontstaat er een plek waar je volledig uit de wind kunt zitten. Ideaal wanneer de zon onder gaat en je nog even buiten wilt zitten zonder af te koelen. Door gebruik te maken van een windscherm, wordt de kracht van de zon extra voelbaar en die van de wind juist minder. Een windscherm is eenvoudig te bevestigen en kan verschillende seizoenen buiten blijven hangen, net als het schaduwdoek. Ook in de wintermaanden, wanneer het namiddagzonnetje op z’n lekkerst is, kun je nog genieten van een wijntje in de tuin.

Afwisselen tussen zon en schaduw met een harmonicadoek

Een harmonicadoek is een lamellen doek die open en dicht schuift over een katrolsysteem. Het voordeel van dit doek is dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen zon en schaduw. Wanneer het te warm wordt in de zomer, schuif je het doek dicht en creëer je eenvoudig schaduw. Zit je liever in de zon? Dan schuif je het doek open.

Welke service kun je verwachten van ZONZ?

De medewerkers van ZONZ zijn pas tevreden als hun klanten dat ook zijn. Ze denken graag mee over de ideale schaduwoplossing voor in jouw tuin. Wil je zien hoe een bepaalde kleur of doeksoort uitkomt in jouw tuin, voordat je het doek bestelt, bestel dan de gratis doeksamples via de webshop. Deze worden gratis bij jou thuis geleverd, zodat je alvast een beter beeld krijgt van jouw toekomstige bestelling. Via de website zijn tevens uitgebreide handleidingen te vinden over hoe je het doek eenvoudig kunt bevestigen. 

Ben je benieuwd naar het assortiment van ZONZ? Neem dan een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *