Instagram berichten inplannen of plaatsen?

      Geen reacties op Instagram berichten inplannen of plaatsen?

Wanneer je zeer actief bent op Instagram dan ben je er wel vast eens tegenaan gelopen: je hebt zoveel berichten dat je er bijna een dagtaak aan hebt om deze berichten op Instagram te plaatsen. Dat kan natuurlijk eenvoudiger hoor ik je denken en dat klopt! Het ligt er alleen aan hoeveel berichten je daadwerkelijk elke dag plaatst. Is dit er één of plaats je soms wel 3 berichten op één dag op dit sociale media platform? Dan kan het verstandig zijn om je Instagram berichten in te plannen met een speciale social media tool. Dit kan bijvoorbeeld Hootsuite zijn.  

Hootsuite voor berichten inplannen

Hootsuite is een social media tool die het mogelijk maakt om berichten voor social media in te plannen. Dit kun je doen door middel van het klaarzetten van afbeeldingen met tekst en eventueel hashtags. Voor Instagram is het wel verstandig dat je hashtags gebruikt omdat jouw berichten hier wel door gevonden worden door een doelgroep die jouw Instagrampagina nog niet volgt.

Wanneer je dus veel berichten op Instagram plaatst, kan het dus interessant zijn om gebruik te maken van Hootsuite. Wanneer je hier ook geen tijd voor hebt dan kan je ervoor kiezen om Instagram uit te besteden.

Instagram uitbesteden bij een marketing bureau

Wanneer je dus weinig tijd hebt kun je kiezen voor Instagram uitbesteden. Met Instagram uitbesteden pakt een social media marketingbureau jouw Instagramprofiel op en zal hier berichten voor jou op plaatsen. Jij stuurt dus alleen de afbeeldingen en eventuele input op en de Instagram specialisten van BuildSocial doen de rest. Je hebt zelfs de mogelijkheid om deze berichten eerst te bekijken alvorens deze worden geplaatst. Je hebt er dus altijfd zicht op welke berichten er uit gaan op jouw Instagram profiel. Ook zullen de social media specialisten reageren op elk bericht dat binnenkomt. Iets voor jou? Laat dan jouw Instagram uitbesteden door BuildSocial!