Investeer in een goede jas

      Geen reacties op Investeer in een goede jas

Ben jij het ook zo zat dat jouw jas je niet zo warm en droog houdt als je zou willen? Dan is het tijd om te investeren in een echt goede jas. Een goede jas houdt je immers in alle weersomstandigheden warm en droog. Tegelijkertijd moet de jas licht en ademend aanvoelen. Lang niet alle jassen zijn hiertoe in staat. Gelukkig zijn er wel jassen verkrijgbaar die aan deze eisen voldoen. De jassen van Woolrich zijn het resultaat van meer dan 180 jaar ervaring en ontwikkeling en dat merk je direct.

Geen last van water, wind of vlekken

Een jas die tegen water, wind én vlekken bestand is, dat klinkt ideaal toch? Dan is een Woolrich jas wat jij nodig hebt. De jassen van dit van oorsprong Amerikaanse merk zijn afgewerkt met een speciale coating, waardoor ze jou optimaal tegen regen en wind beschermen. Het merk is vooral bekend van de modieuze parka’s met bontkraag, maar het merk heeft veel meer stijlen jassen in het assortiment. Of je nou een jas zoekt voor al jouw outdoor avonturen of dat je ermee naar je werk wilt kunnen, er is altijd een jas te vinden die bij jou past.

Het succes van de Arctic Parka

Als je een Woolrich jas zoekt die echt tegen alle weersomstandig kan, kom je uit bij de Arctic Parka. De eerste versie van deze jas werd in 1972 geïntroduceerd. De parka werd speciaal ontwikkeld voor arbeiders die aan de pijplijn in Alaska werkten. Deze arbeiders moesten in de meest extreme weersomstandigheden werken en waren dus zeker gebaat bij een goed beschermende jas. In de loop der jaren werd de Arctic Parka steeds subtiel aangepast om zo aan de moderne mode te voldoen. Tegenwoordig is de parka populair bij outdoor liefhebbers over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *