Je droomhuis kopen

      Geen reacties op Je droomhuis kopen

Eindelijk je droomhuis gevonden waar je de toekomst wil blijven wonen, echter is het nog wel zaak de goede hypotheek te vinden en te vergelijken met andere aanbieders. Een van de hypotheekvormen is een aflossingsvrije hypotheek bij Rente.nl, met deze vorm betaal je geen aflossing, het enige wat je betaald is iedere maand rente. Meestal na 30 jaar, het einde van de looptijd los je het hele bedrag van je hypotheek in om je hypotheek af te betalen.

Waarom speciaal deze hypotheekvorm?

De aflossingsvrije hypotheek bij Rente.nl is een voordelige hypotheekvorm, je betaald immers alleen rente de hele looptijd. Wel is het goed er rekening mee te houden, dat dit niet meer af te trekken is van de belasting sinds 2013. Houdt er wel rekening mee dat je gedurende de dertig jaar spaargeld moet opbouwen, na de looptijd moet de gehele hypotheek in één keer worden afgelost. Heb je het geld niet, dan kun je in de problemen komen en in het ergste geval je huis te koop aanbieden.

aflossingsvrije hypotheek bij Rente.nl

Hoe kom je achter het rente tarief?

Natuurlijk wil je vooraf weten wat de maandtermijn gaat worden bij een aflossingsvrije hypotheek van Rente.nl, op de website van rente.nl vergelijk je eenvoudig de verschillende aanbieders van deze hypotheekvorm. Kijk niet alleen naar de laagste rente, maar verdiep je eigen ook in de algemene voorwaarden van een hypotheek. Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan, een lage rente is natuurlijk mooi als de overige voorwaarden ook aantrekkelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *