Kies om te chatten met mediums

      Geen reacties op Kies om te chatten met mediums

Als je een dierbare verliest, dan is dat een heel verdrietige gebeurtenis. Je hebt verdriet en de wetenschap dat je een geliefde of naaste nooit meer zult zien is bijna niet te bevatten. Je zit met nog zoveel vragen en de gedachte dat deze wellicht nooit beantwoord zullen worden, beangstigt je. Als je open staat voor een alternatieve route, dan kun je ervoor kiezen om te chatten met mediums die in contact kunnen komen met jouw overleden dierbare.

ASTRO ANGELS

Bij Astro Angels kun je zelf je consulent uitkiezen. Je kunt op de website de profielen lezen van alle consulenten. Iedere consulent heeft een bepaalde gave. Lees je daarom eerst goed in voordat je een keuze maakt. De ene gave is de andere niet en je wilt zeker zijn dat de consulent jou de beste hulp kan geven. Maak de keuze voor diegene die jou het meest aanspreekt en voldoet aan jouw wensen. Het is belangrijk dat je een goed en vertrouwd gevoel hebt bij je gekozen consulent.

De omstandigheden waarin je dierbare is overleden kan ook een grote impact hebben op jou en andere nabestaanden. Wanneer een dierbare komt te overlijden na een lang ziekbed geeft een ander gevoel dan dat iemand overlijdt aan de gevolgen van een ongeluk.  Het verdriet is er niet minder om. Je wilt weten of je dierbare goed terecht is gekomen aan de andere kant en daar gelukkig is.

NEEM DE TIJD OM TE ROUWEN

Neem de tijd om het verlies een plekje te geven en zoek hulp als je wilt praten of gewoon een stevige schouder om uit te huilen. Sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *